Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Павлюк Р. Ю. 
Кріомеханоактивація як спосіб отримання наноструктурованих розчинних порошків із грибів печериці / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Ю. Г. Наконечна, А. Ю. Барабаш, Л. В. Леухіна, Л. С. Гураль // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%282%29__33
  Повний текст PDF - 206.564 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Погарська В.
  • Наконечна Ю.
  • Барабаш А.
  • Леухіна Л.
  • Гураль Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Кріомеханоактивація як спосіб отримання наноструктурованих розчинних порошків із грибів печериці / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Ю. Г. Наконечна, А. Ю. Барабаш, Л. В. Леухіна, Л. С. Гураль // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Наконечна Юлія Григорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського