Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Павлюк Р. Ю. Кріомеханоактивація як спосіб отримання наноструктурованих розчинних порошків із грибів печериці / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Ю. Г. Наконечна, А. Ю. Барабаш, Л. В. Леухіна, Л. С. Гураль // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%282%29__33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Кріомеханоактивація як спосіб отримання наноструктурованих розчинних порошків із грибів печериці / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Ю. Г. Наконечна, А. Ю. Барабаш, Л. В. Леухіна, Л. С. Гураль // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__33.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |