Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Бурдо А. К. Отримання фруктових та овочевих концентратів для забарвлення SPA-напоїв / А. К. Бурдо, Л. М. Тележенко, К. А. Михайлова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%282%29__13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурдо А. К. Отримання фруктових та овочевих концентратів для забарвлення SPA-напоїв / А. К. Бурдо, Л. М. Тележенко, К. А. Михайлова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |