Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Пересічний М. І. 
Поживна цінність круп’яних страв з дієтичними добавками геродієтичного призначення / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Ю. І. Калашнік // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 218-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%281%29__53
  Повний текст PDF - 216.325 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пересічний М.
  • Пересічна С.
  • Калашнік Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пересічний М. І. Поживна цінність круп’яних страв з дієтичними добавками геродієтичного призначення / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Ю. І. Калашнік // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 218-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__53.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пересічний Михайло Іванович (технічні науки)
  • Пересічна Світлана Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського