Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Новожилова Е. С. Использование продуктов переработки ячменя в производстве печенья и пряников / Е. С. Новожилова, Л. В. Рукшан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 173-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%281%29__43 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Новожилова Е. С. Использование продуктов переработки ячменя в производстве печенья и пряников / Е. С. Новожилова, Л. В. Рукшан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 173-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__43. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |