Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Новожилова Е. С. 
Использование продуктов переработки ячменя в производстве печенья и пряников / Е. С. Новожилова, Л. В. Рукшан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 173-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%281%29__43
  Повний текст PDF - 225.711 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Новожилова Е.
  • Рукшан Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Новожилова Е. С. Использование продуктов переработки ячменя в производстве печенья и пряников / Е. С. Новожилова, Л. В. Рукшан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 173-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__43.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського