Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Єгоров Б. В. Технологічний спосіб підвищення кормової цінності зерна шляхом дріжджування та екструдування / Б. В. Єгоров, Т. М. Давиденко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%281%29__3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Єгоров Б. В. Технологічний спосіб підвищення кормової цінності зерна шляхом дріжджування та екструдування / Б. В. Єгоров, Т. М. Давиденко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |