Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Гордиенко А. В. 
Влияние скорости перемещения высокоскоростной струи воды на эффективность процесса водорезания пищевых продуктов / А. В. Гордиенко, А. В. Погребняк, А. А. Куксин // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 338-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_82
  Повний текст PDF - 194.602 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гордиенко А.
  • Погребняк А.
  • Куксин А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гордиенко А. В. Влияние скорости перемещения высокоскоростной струи воды на эффективность процесса водорезания пищевых продуктов / А. В. Гордиенко, А. В. Погребняк, А. А. Куксин // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 338-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_82.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погребняк Андрій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського