Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Терешкін О. Г. 
Оцінка ефективності термічної обробки картоплі парою під час її очищення комбінованим способом / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_55
  Повний текст PDF - 492.585 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Терешкін О.
  • Горєлков Д.
  • Дмитревський Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Терешкін О. Г. Оцінка ефективності термічної обробки картоплі парою під час її очищення комбінованим способом / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_55.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Терешкін Олег Георгійович (технічні науки)
  • Горєлков Дмитро Вікторович (технічні науки)
  • Дмитревський Дмитро В'ячеславович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського