Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Терешкін О. Г. Оцінка ефективності термічної обробки картоплі парою під час її очищення комбінованим способом / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_55 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Терешкін О. Г. Оцінка ефективності термічної обробки картоплі парою під час її очищення комбінованим способом / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_55.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |