Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Бурдо О. Г. Бародиффузионные технологии переработки растительного сырья / О. Г. Бурдо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 198-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_51 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурдо О. Г. Бародиффузионные технологии переработки растительного сырья / О. Г. Бурдо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 198-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_51.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |