Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Демидов І. М. 
Одержання харчових ПАР з використанням реакції переетерифікації / І. М. Демидов, Г. І. Златкіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 180-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__49
  Повний текст PDF - 163.328 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Демидов І.
  • Златкіна Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Демидов І. М. Одержання харчових ПАР з використанням реакції переетерифікації / І. М. Демидов, Г. І. Златкіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 180-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__49.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Демидов Ігор Миколайович (1950–) (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського