Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Цісарик О. Й. 
Консистенція масла, виготовленого з молока корів, яким згодовували насіння ріпаку / О. Й. Цісарик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 152-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__42
  Повний текст PDF - 279.647 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цісарик О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цісарик О. Й. Консистенція масла, виготовленого з молока корів, яким згодовували насіння ріпаку / О. Й. Цісарик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 152-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__42.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського