Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Корзун В. Н. 
Науково обґрунтована технологія паштетної продукції з БАД на основі водоростевої сировини / В. Н. Корзун, К. В. Свідло // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 114-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__32
  Повний текст PDF - 187.414 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Корзун В.
  • Свідло К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Корзун В. Н. Науково обґрунтована технологія паштетної продукції з БАД на основі водоростевої сировини / В. Н. Корзун, К. В. Свідло // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 114-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Свідло Каріна Володимирівна (технічні науки)
  • Свідло Карина Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського