Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Віннікова Л. Г. Вплив внесення нетрадиційної сировини на тривалість зберігання м’ясопродуктів функціонального призначення / Л. Г. Віннікова, Л. В. Агунова, Н. Г. Азарова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Віннікова Л. Г. Вплив внесення нетрадиційної сировини на тривалість зберігання м’ясопродуктів функціонального призначення / Л. Г. Віннікова, Л. В. Агунова, Н. Г. Азарова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |