Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Віннікова Л. Г. 
Вплив внесення нетрадиційної сировини на тривалість зберігання м’ясопродуктів функціонального призначення / Л. Г. Віннікова, Л. В. Агунова, Н. Г. Азарова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__29
  Повний текст PDF - 186.001 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віннікова Л.
  • Агунова Л.
  • Азарова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віннікова Л. Г. Вплив внесення нетрадиційної сировини на тривалість зберігання м’ясопродуктів функціонального призначення / Л. Г. Віннікова, Л. В. Агунова, Н. Г. Азарова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  • Агунова Лариса Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського