Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Патюков С. Д. Вплив харчових волокон різних типів на якісні показники м’ясних консервів / С. Д. Патюков, І. А. Окунєва, М. І. Златова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 94-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Патюков С. Д. Вплив харчових волокон різних типів на якісні показники м’ясних консервів / С. Д. Патюков, І. А. Окунєва, М. І. Златова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 94-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |