Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Мельник І. В. 
Дослідження фізико-хімічних показників виноградних вин, оброблених білками злакових культур / І. В. Мельник, Е. В. Аветисян, Т. Б. Абрамова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 72-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__21
  Повний текст PDF - 238.392 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельник І.
  • Аветисян Е.
  • Абрамова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельник І. В. Дослідження фізико-хімічних показників виноградних вин, оброблених білками злакових культур / І. В. Мельник, Е. В. Аветисян, Т. Б. Абрамова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 72-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельник Ірина Василіївна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Віталійович (технічні науки)
  • Мельник Ігор Володимирович (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського