Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Гордієнко Л. В. 
Вплив вихрового шару феромагнітних часток на якісні показники жирової складової емульсії для пісочного тіста / Л. В. Гордієнко, І. В. Жидецька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 213-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__61
  Повний текст PDF - 205.481 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гордієнко Л.
  • Жидецька І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гордієнко Л. В. Вплив вихрового шару феромагнітних часток на якісні показники жирової складової емульсії для пісочного тіста / Л. В. Гордієнко, І. В. Жидецька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 213-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__61.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гордієнко Людмила Василівна (технічні науки)
  • Жидецька Інна Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського