Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Оболкіна В. І. 
Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. І. Оболкіна, Н. О. Ємельянова, С. Г. Кияниця, О. В. Бондарчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 190-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__56
  Повний текст PDF - 217.445 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Оболкіна В.
  • Ємельянова Н.
  • Кияниця С.
  • Бондарчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Оболкіна В. І. Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. І. Оболкіна, Н. О. Ємельянова, С. Г. Кияниця, О. В. Бондарчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 190-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__56.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Оболкіна Віра Іллівна (технічні науки)
  • Кияниця Світлана Геннадіївна (технічні науки)
  • Бондарчук Ольга Вячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського