Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Величко Т. О. 
Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори зернового хліба з включенням коренеплідних овочів від умов зберігання / Т. О. Величко, Г. Й. Євдокимова, М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 180-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__54
  Повний текст PDF - 247.885 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Величко Т.
  • Євдокимова Г.
  • Мардар М.
  • Кордзая Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Величко Т. О. Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори зернового хліба з включенням коренеплідних овочів від умов зберігання / Т. О. Величко, Г. Й. Євдокимова, М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 180-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__54.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мардар Марина Ромиківна (технічні науки)
  • Кордзая Натела Ревазівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського