Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Туз Н. Ф. Залежність функціональних властивостей драглів агару від концентрації кріас-порошків / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__52 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Туз Н. Ф. Залежність функціональних властивостей драглів агару від концентрації кріас-порошків / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__52.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |