Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Ільдірова С. К. Використання інулін-хітозанового комплексу (ХІК) у виробництві виробів з дріжджового тіста / С. К. Ільдірова, С. Е. Стіборовський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 150-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__45 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ільдірова С. К. Використання інулін-хітозанового комплексу (ХІК) у виробництві виробів з дріжджового тіста / С. К. Ільдірова, С. Е. Стіборовський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 150-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__45. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |