Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Шаповаленко О. І. Вплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукції / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, А. В. Шаран // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 104-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаповаленко О. І. Вплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукції / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, А. В. Шаран // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 104-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |