Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Шаповаленко О. І. 
Вплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукції / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, А. В. Шаран // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 104-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__31
  Повний текст PDF - 168.785 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаповаленко О.
  • Ільчук В.
  • Харченко Є.
  • Шаран А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаповаленко О. І. Вплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукції / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, А. В. Шаран // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 104-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаповаленко Олег Іванович (1943–2020) (технічні науки)
  • Харченко Євген Іванович (технічні науки)
  • Шаран Андрій Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського