Наукова періодика України Харчова промисловість


Остроухова О. В. 
Дослідження здатності дріжджів рас бордо і каберне-5 до утворення летких компонентів / О. В. Остроухова, І. В. Пєскова, Т. К. Скорікова, П. О. Пробийголова, О. Е. Травнікова // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_4
  Повний текст PDF - 161.371 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Остроухова О.
  • Пєскова І.
  • Скорікова Т.
  • Пробийголова П.
  • Травнікова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Остроухова О. В. Дослідження здатності дріжджів рас бордо і каберне-5 до утворення летких компонентів / О. В. Остроухова, І. В. Пєскова, Т. К. Скорікова, П. О. Пробийголова, О. Е. Травнікова // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Остроухова Олена Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського