Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Гавва О. М. Шляхи зменшення динамічної складової похибки дозування сипкої продукції / О. М. Гавва, А. В. Деренівська, Л. О. Кривопляс-Володіна // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гавва О. М. Шляхи зменшення динамічної складової похибки дозування сипкої продукції / О. М. Гавва, А. В. Деренівська, Л. О. Кривопляс-Володіна // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |