Наукова періодика України Харчова промисловість


Ощипок І. М. 
Оцінка технологічних параметрів м’ясних туш і відрубів з використанням фазоімпульсного пристрою / І. М. Ощипок // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_22
  Повний текст PDF - 1.208 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ощипок І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ощипок І. М. Оцінка технологічних параметрів м’ясних туш і відрубів з використанням фазоімпульсного пристрою / І. М. Ощипок // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ощипок Ігор Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського