Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Ощипок І. М. Оцінка технологічних параметрів м’ясних туш і відрубів з використанням фазоімпульсного пристрою / І. М. Ощипок // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ощипок І. М. Оцінка технологічних параметрів м’ясних туш і відрубів з використанням фазоімпульсного пристрою / І. М. Ощипок // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |