Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Cherno N. 
Obtaining and characteristics of a papain and maize arabinoxylan complex / N. Cherno, S. Ozolina, T. Bytka // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_6
  Повний текст PDF - 614.689 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Cherno N.
  • Ozolina S.
  • Bytka T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Cherno N. Obtaining and characteristics of a papain and maize arabinoxylan complex / N. Cherno, S. Ozolina, T. Bytka // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського