Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Levandovsky L. The effect of the intensity of aerating the medium on the metabolic activity of alcohol yeast / L. Levandovsky, М. Kravchenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 10-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Levandovsky L. The effect of the intensity of aerating the medium on the metabolic activity of alcohol yeast / L. Levandovsky, М. Kravchenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 10-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |