Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Burdo O. 
Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions / O. Burdo, N. Povarova, L. Melnyk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 117-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_17
  Повний текст PDF - 778.551 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Burdo O.
  • Povarova N.
  • Melnyk L.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Burdo O. Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions / O. Burdo, N. Povarova, L. Melnyk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 117-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  • Поварова Наталя Миколаївна (технічні науки)
  • Мельник Людмила Миколаївна (1956–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського