Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Burdo O. Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions / O. Burdo, N. Povarova, L. Melnyk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 117-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Burdo O. Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions / O. Burdo, N. Povarova, L. Melnyk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 117-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |