Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Paska M. Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients / M. Paska, L. Bal-Prylypko, O. Masliichuk, M. Lychuk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Paska M. Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients / M. Paska, L. Bal-Prylypko, O. Masliichuk, M. Lychuk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |