Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Pasichnyi V. 
Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat / V. Pasichnyi, N. Bozhko, V. Tischenko, Ye. Kotliar // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 102-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_15
  Повний текст PDF - 690.452 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pasichnyi V.
  • Bozhko N.
  • Tischenko V.
  • Kotliar Y.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pasichnyi V. Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat / V. Pasichnyi, N. Bozhko, V. Tischenko, Ye. Kotliar // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 102-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Котляр Євгеній Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського