Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Yukalo V. 
Gel filtration of cow milk whey proteins / V. Yukalo, K. Datsyshyn // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 72-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_11
  Повний текст PDF - 814.95 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Yukalo V.
  • Datsyshyn K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Yukalo V. Gel filtration of cow milk whey proteins / V. Yukalo, K. Datsyshyn // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 72-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юкало Володимир Глібович (1957–) (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського