Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Kapustian A. Obtaining and characteristic of the magnesium organic forms on the basis of products of bifidobacteria processing and their metabolites / A. Kapustian, O. Antipina, R. Budiak // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kapustian A. Obtaining and characteristic of the magnesium organic forms on the basis of products of bifidobacteria processing and their metabolites / A. Kapustian, O. Antipina, R. Budiak // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |