Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Zhygunov D. 
Development of technological solutions for flour production with specified quality parameters / D. Zhygunov, V. Kovalova, M. Kovalov, A. Donets // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 71-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_12
  Повний текст PDF - 1.215 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Zhygunov D.
  • Kovalova V.
  • Kovalov M.
  • Donets A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Zhygunov D. Development of technological solutions for flour production with specified quality parameters / D. Zhygunov, V. Kovalova, M. Kovalov, A. Donets // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 71-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Жигунов Дмитро Олександрович (1975–) (технічні науки)
  • Ковальов Максим Олександрович (1977–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського