Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Dubinina A. Changes in the nutritive value of the radish of different varieties depending on the storage method / A. Dubinina, H. Seliutina, T. Letuta, O. Hapontseva, T. Frolova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dubinina A. Changes in the nutritive value of the radish of different varieties depending on the storage method / A. Dubinina, H. Seliutina, T. Letuta, O. Hapontseva, T. Frolova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |