Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Pivovarov A. Plasma-chemically activated water influence on staling and safety of sprouted bread / A. Pivovarov, S. Mykolenko, Y. Hez’, S. Shcherbakov // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pivovarov A. Plasma-chemically activated water influence on staling and safety of sprouted bread / A. Pivovarov, S. Mykolenko, Y. Hez’, S. Shcherbakov // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |