Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Pivovarov A. 
Plasma-chemically activated water influence on staling and safety of sprouted bread / A. Pivovarov, S. Mykolenko, Y. Hez’, S. Shcherbakov // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_16
  Повний текст PDF - 531.627 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pivovarov A.
  • Mykolenko S.
  • Hez’ Y.
  • Shcherbakov S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pivovarov A. Plasma-chemically activated water influence on staling and safety of sprouted bread / A. Pivovarov, S. Mykolenko, Y. Hez’, S. Shcherbakov // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського