Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Fursik O. 
Quality assessment of proteins in cooked sausages with food compositions / O. Fursik, I. Strashynskiy, V. Pasichny, О. Kochubei-Lytvynenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 80-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_14
  Повний текст PDF - 618.862 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Fursik O.
  • Strashynskiy I.
  • Pasichny V.
  • Kochubei-Lytvynenko О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Fursik O. Quality assessment of proteins in cooked sausages with food compositions / O. Fursik, I. Strashynskiy, V. Pasichny, О. Kochubei-Lytvynenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 80-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Страшинський Ігор Мирославович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського