Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Shmatchenko N. 
Investigation of the properties of marmalade with plant cryoadditives during storage / N. Shmatchenko, M. Artamonova, O. Aksonova, S. Oliinyk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_14
  Повний текст PDF - 535.225 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Shmatchenko N.
  • Artamonova M.
  • Aksonova O.
  • Oliinyk S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Shmatchenko N. Investigation of the properties of marmalade with plant cryoadditives during storage / N. Shmatchenko, M. Artamonova, O. Aksonova, S. Oliinyk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Олійник Світлана Валентинівна (фармацевтичні науки)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського