Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Telegenko L. 
Desserts with a high nutritional value in the industry employees nutrition / L. Telegenko, J. Kalugina // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_6
  Повний текст PDF - 363.417 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Telegenko L.
  • Kalugina J.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Telegenko L. Desserts with a high nutritional value in the industry employees nutrition / L. Telegenko, J. Kalugina // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського