Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Telegenko L. Desserts with a high nutritional value in the industry employees nutrition / L. Telegenko, J. Kalugina // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Telegenko L. Desserts with a high nutritional value in the industry employees nutrition / L. Telegenko, J. Kalugina // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |