Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Кепін М. І. Дослідження процесу переробки холодним способом плодів кісточкових культур / М. І. Кепін // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 89-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кепін М. І. Дослідження процесу переробки холодним способом плодів кісточкових культур / М. І. Кепін // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 89-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |