Kasyanov G. 
High-tech processing of secondary resources of winemaking / G. Kasyanov, T. Davydenko // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 75-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_12
  Повний текст PDF - 386.812 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kasyanov G.
  • Davydenko T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kasyanov G. High-tech processing of secondary resources of winemaking / G. Kasyanov, T. Davydenko // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 75-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського