Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Українець А. І. 
Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасніх виробів / А. І. Українець, В. М. Пасічний, Ю. В. Желуденко, М. М. Полумбрик // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 50-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_11
  Повний текст PDF - 393.71 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Українець А.
  • Пасічний В.
  • Желуденко Ю.
  • Полумбрик М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Українець А. І. Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасніх виробів / А. І. Українець, В. М. Пасічний, Ю. В. Желуденко, М. М. Полумбрик // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 50-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Українець Анатолій Іванович (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Желуденко Юлія Володимирівна (технічні науки)
  • Полумбрик Манєфа Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського