Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Vinnikova L. G. Study of lactic acid bacteria as a bio-protective culture for meat / L. G. Vinnikova, A. V. Kishenya, I. V. Strashnova, A. M. Gusarenko // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Vinnikova L. G. Study of lactic acid bacteria as a bio-protective culture for meat / L. G. Vinnikova, A. V. Kishenya, I. V. Strashnova, A. M. Gusarenko // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |