Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Кепін М. І. Моделювання процесу переробки плодів кісточкових культур у свіжому стані на перфорованій поверхні в полі відцентрованих сил / М. І. Кепін // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кепін М. І. Моделювання процесу переробки плодів кісточкових культур у свіжому стані на перфорованій поверхні в полі відцентрованих сил / М. І. Кепін // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |