Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Кепін М. І. 
Моделювання процесу переробки плодів кісточкових культур у свіжому стані на перфорованій поверхні в полі відцентрованих сил / М. І. Кепін // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_13
  Повний текст PDF - 2.025 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кепін М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кепін М. І. Моделювання процесу переробки плодів кісточкових культур у свіжому стані на перфорованій поверхні в полі відцентрованих сил / М. І. Кепін // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кепін Микола Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського