Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дорохович А. М. 
Тагатоза і мальтилол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі / А. М. Дорохович, О. С. Божок, Л. С. Мазур // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_9
  Повний текст PDF - 545.315 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохович А.
  • Божок О.
  • Мазур Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохович А. М. Тагатоза і мальтилол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі / А. М. Дорохович, О. С. Божок, Л. С. Мазур // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Антонелла Миколаївна (1933–) (технічні науки)
  • Божок Олександра Сергіївна (педагогічні науки)
  • Божок Олександр Сергійович (технічні науки)
  • Мазур Любов Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського