Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Олійник С. Г. 
Оптимізація складу композиції ферментних препаратів для підвищення якості зернового хліба / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. Г. Дьяков // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_7
  Повний текст PDF - 482.873 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Олійник С.
  • Запаренко Г.
  • Дьяков О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Олійник С. Г. Оптимізація складу композиції ферментних препаратів для підвищення якості зернового хліба / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. Г. Дьяков // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  • Запаренко Ганна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського