Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Олійник С. Г. Оптимізація складу композиції ферментних препаратів для підвищення якості зернового хліба / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. Г. Дьяков // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Олійник С. Г. Оптимізація складу композиції ферментних препаратів для підвищення якості зернового хліба / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. Г. Дьяков // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |