Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Мардар М. Р. Маркетингові дослідження при позиціонуванні та виведенні на ринок низькокалорійного майонезу, збагаченого комплексом синбіотиків / М. Р. Мардар, Н. А. Ткаченко, Г. М. Лозовська, Т. В. Маковська // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мардар М. Р. Маркетингові дослідження при позиціонуванні та виведенні на ринок низькокалорійного майонезу, збагаченого комплексом синбіотиків / М. Р. Мардар, Н. А. Ткаченко, Г. М. Лозовська, Т. В. Маковська // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |