Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Iоргачова К. Г. 
Зміна показників якості бісквітних напів-фабрикатів при зберіганні / К. Г. Iоргачова, Л. В. Гордієнко, О. В. Макарова, О. М. Котузакі // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 65-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_13
  Повний текст PDF - 452.609 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Iоргачова К.
  • Гордієнко Л.
  • Макарова О.
  • Котузакі О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Iоргачова К. Г. Зміна показників якості бісквітних напів-фабрикатів при зберіганні / К. Г. Iоргачова, Л. В. Гордієнко, О. В. Макарова, О. М. Котузакі // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 65-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гордієнко Людмила Василівна (технічні науки)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського