Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Iоргачова К. Г. Зміна показників якості бісквітних напів-фабрикатів при зберіганні / К. Г. Iоргачова, Л. В. Гордієнко, О. В. Макарова, О. М. Котузакі // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 65-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Iоргачова К. Г. Зміна показників якості бісквітних напів-фабрикатів при зберіганні / К. Г. Iоргачова, Л. В. Гордієнко, О. В. Макарова, О. М. Котузакі // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 65-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |