Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Д’яконова А. К. 
Перспективні напрямки розвитку і розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_3
  Повний текст PDF - 481.913 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Д’яконова А.
  • Степанова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Д’яконова А. К. Перспективні напрямки розвитку і розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Степанова Вікторія Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського