Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Сичов М. І. Питання якості, натуральності і токсикології молочних продуктів / М. І. Сичов // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сичов М. І. Питання якості, натуральності і токсикології молочних продуктів / М. І. Сичов // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |