Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Сичов М. І. 
Питання якості, натуральності і токсикології молочних продуктів / М. І. Сичов // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_12
  Повний текст PDF - 382.063 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сичов М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сичов М. І. Питання якості, натуральності і токсикології молочних продуктів / М. І. Сичов // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського