Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Лекіашвілі Е. І. 
Аналіз досвіду Грузії в організації та виділенні мікрозон для виробництва вин контрольованих найменувань за походженням / Е. І. Лекіашвілі, Д. Чічуа, Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_11
  Повний текст PDF - 475.329 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лекіашвілі Е.
  • Чічуа Д.
  • Іукурідзе Е.
  • Ткаченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лекіашвілі Е. І. Аналіз досвіду Грузії в організації та виділенні мікрозон для виробництва вин контрольованих найменувань за походженням / Е. І. Лекіашвілі, Д. Чічуа, Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Оксана Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського