Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Лекіашвілі Е. І. Аналіз досвіду Грузії в організації та виділенні мікрозон для виробництва вин контрольованих найменувань за походженням / Е. І. Лекіашвілі, Д. Чічуа, Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лекіашвілі Е. І. Аналіз досвіду Грузії в організації та виділенні мікрозон для виробництва вин контрольованих найменувань за походженням / Е. І. Лекіашвілі, Д. Чічуа, Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |