Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ткаченко О. Б. 
Метод визначення ігристих властивостей вина / О. Б. Ткаченко, С. С. Древова, В. П. Желєзний, Т. Л. Лозовський, А. Г. Нікулін // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 36-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_9
  Повний текст PDF - 3.586 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко О.
  • Древова С.
  • Желєзний В.
  • Лозовський Т.
  • Нікулін А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко О. Б. Метод визначення ігристих властивостей вина / О. Б. Ткаченко, С. С. Древова, В. П. Желєзний, Т. Л. Лозовський, А. Г. Нікулін // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 36-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Оксана Борисівна (технічні науки)
  • Древова Світлана Сергіївна (технічні науки)
  • Желєзний Віталій Петрович (1945–) (технічні науки)
  • Лозовський Тарас Леонтійович (технічні науки)
  • Нікулін Артем Геннадійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського