Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Ткаченко О. Б. Метод визначення ігристих властивостей вина / О. Б. Ткаченко, С. С. Древова, В. П. Желєзний, Т. Л. Лозовський, А. Г. Нікулін // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 36-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ткаченко О. Б. Метод визначення ігристих властивостей вина / О. Б. Ткаченко, С. С. Древова, В. П. Желєзний, Т. Л. Лозовський, А. Г. Нікулін // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 36-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |