Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Килименчук О. О. 
Біотехнологічні аспекти отримання кисломолочного продукту функціонального призначення / О. О. Килименчук, М. І. Охотська, Г. Й. Євдокимова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_5
  Повний текст PDF - 1.15 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Килименчук О.
  • Охотська М.
  • Євдокимова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Килименчук О. О. Біотехнологічні аспекти отримання кисломолочного продукту функціонального призначення / О. О. Килименчук, М. І. Охотська, Г. Й. Євдокимова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського