Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Килименчук О. О. Біотехнологічні аспекти отримання кисломолочного продукту функціонального призначення / О. О. Килименчук, М. І. Охотська, Г. Й. Євдокимова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Килименчук О. О. Біотехнологічні аспекти отримання кисломолочного продукту функціонального призначення / О. О. Килименчук, М. І. Охотська, Г. Й. Євдокимова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |